Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Rainy MoodΗ πρώτη βροχή του φθινοπώρου, σήμερα! Κάθομαι ακριβώς απέναντι από το μισάνοιχτο βρεγμένο τζάμι του παραθύρου, μπαίνουν μέσα τσαγόνες βροχής, δροσερός αέρας και η μυρωδιά της βροχής.
Μου αρέσει πολύ η βροχή, η μυρωδιά της, η αίσθηση των σταγόνων στο πρόσωπο και στα ρούχα μου, ο κρύος άνεμος! Λατρεύω την μπόρα, ο ήχος των κεραυνών με την βροχή να πέφτει ορμητικά και να την ακούς στην στέγη...ο καιρός πριν και μετά, μουντός, σκοτεινός, κρύος, χειμερινός.
Στον δρόμο, ο ήχος του βρεγμένου δρόμου, του νερού που έχει απομείνει στην άσφαλτο καθώς περνάνε τα αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα, ο κόσμος που τρέχει με ομπρέλες ή και χωρίς...
Όμως, η βροχή είναι υπέροχη στη φύση! Το νερό που πέφτει πάνω στα φύλλα των δέντρων και τα κάνει να χορεύουν, τα λουλούδια που παρασύρονται από τον άνεμο, η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος...!
Και η βροχή μόλις τέλειωσε, δεν ήταν η μεγάλη καταιγίδα που περίμενα, όμως ήταν μια αρχή, που προηδεάζει τον καθένα για το τι θα ακολουθήσει...για την μεγάλη καταιγίδα!
Άλλωστε, χωρίς την μεγάλη καταιγίδα, δεν θα υπήρχε και το ουράνιο τόξο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου